Karvinen

Kissa Karvinen (Garfield) on laiska ja mukavuuden haluinen kissa, joka ei mielellään liiku muualle kuin jääkaapille. Eräänä päivänä Esko (John) vie Karvisen eläinlääkäriin ihan varmuuden vuoksi ja tavatakseen samalla kaunista eläinlääkäriä. Esko ei saa pyydettyä eläinlääkäriä ulos ja kun eräänä päivänä hän pyytää Eskolta jotain, suostuu Esko heti samantien, tajuamatta luvanneensa ottaa itselleen koiran, jonka nimi on Osku (Odie). Esko ihastuu koiraan, mutta Karvinen huomaa jääneensä kaikessa toiseksi. Osku jopa voittaa vahingossa näyttelykilpailun ja tuomarina toimiva julkkis ihastuu heti koiraan ja haluaa ostaa sen.

Karvinen pistää Oskun pihalle ja yrittää ottaa paikkansa takaisin, mutta Esko ei osaa ajatella muuta kuin Oskua, joka joutuu omille teilleen. Hänet löydetään, mutta päätyy viimein julkkiksen omistukseen. Karvisella ei ole muuta mahdollisuutta, kuin lähteä hakemaan Osku takaisin.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, tanska, suomi, islanti, norja, ruotsi.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, tanska, suomi, islanti, norja, ruotsi.

Kesto: 1h 17 min. Valmistettu 2004

Alkuperäinen nimi: Garfield The Movie

Kuvakoko: 4:3 FF. Kuva on täysin ruudun mittainen.

Valmistaja: 20th Century Fox

Elokuvan arviointi:

Elokuvan juoni on hyvä ja toteutus erittäin hyvä. Kuitenkin elokuvaa tulee katsottua myös kriittisellä silmällä ja joissain kohdin Karvisen paijaukset ja syliinottamiset yms ovat epäonnistuneet täydellisesti, mutta muuten elokuva on erittäin hyvä ja sen katsoo koska tahansa uudelleen. Elokuva on täynnä hyviä kohtia ja eläimet on aika hyvin saatu toimimaan oikein. Mitä nyt eräässä kohdassa Osku katsoo Karvisen yli, kun pitäisi katsoa silmiin. Suositellaan katsottavaksi ilman kriittistä silmää. ;-)

Kieliarvostelu: Sisältää erittäin paljon vaikeaa englantia ja sanakirja on välillä tiukoilla. Soveltuu henkilölle, jolla on jonkinlainen kielipohja.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/