Kuningas New Yorkissa

Kuningas (Charles Chaplin) pakenee maastaan mukanaan suuri omaisuus ja atomipommin suunnitelmat. Kuitenkin alainen puhaltaa rahat ja myytävänä on enää suunnitelmat. Sviitin vuokra on kallis ja rahat käy vähiin. Kuningas kutsutaan päivälliselle, jossa taidokas emäntä kuvauttaa päivälliset salaa ja mainostaa kuninkaan tietämättä tuotteita. Kuningas pahastuu asiasta, eikä ota kuuleviin korviinsakaan mitään keikkoja. Kuitenkin sviitin lasku ja tyhjä tili saa hänet muuttamaan mielensä. Kuningas käy ympäri New Yorkia ja tapaa poikakodissa fiksun pojan Rubenin (Michael Chaplin), joka karkaa ja päätyy kuninkaan hoiviin.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti (muut kielet ei toimi)

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, saksa, ranska, venäjä, Italia, portugal, tanska, suomi, islanti, norja, ruotsi, tsekki, unkari, puola, turkki, venäjä, kreikka, heprea.

Kesto: 100 min. Valmistettu ??

Alkuperäinen nimi: A King in New York

Kuvakoko: 4:3 FF. Kuva on täysin ruudun mittainen. Mustavalkoinen.

Valmistaja: MK2

Elokuvan arviointi: Elokuva on hyvä toteutus ja sen katsoo mielellään. Erikoisinta elokuvassa oli kommunistioikeudenkäynti, johon jäi vertaamaan Chaplinin karkoitusta yhdysvalloista.

Kieliarvostelu: Sisältää erittäin paljon vaikeita sanoja ja välillä sanakirja on tiukoilla. Varsinkin, kun poika pääsee vauhtiin.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/