Batman begins

Nuorella Bruce Waynella ei ole helppoa. Hän putoaa luolaan, joka on täynnä lepakoita. Tapahtumasta jää hänelle pysyvä pelko, jonka hän joutuu myöhemmin kohtaamaan.

Vanhemmalla Brucella on myös ongelmia. Hän on ajautunut vankilaan ja tappeluun, jossa vastassa on 6 vahvaa miestä. Hänet erotetaan tappelijoiden joukosta ja hän saa erikoisen vieraan ja tehtävän. Mikäli hän suoriutuu tehtävästä, hän voi toteuttaa toiveensa ja voittaa pelkonsa. Bruce Wayne pääsee Ninja-koulutukseen ja hän palaa Gotham Cityyn, jossa terrorismi nostaa päätään. Samanaikaisesti hän tutustuu yhtiönsä palveluksessa olevaan mieheen, joka esittelee hänelle erikoisia laitteita, mitä yhtiö on valmistanut. Bruce ottaa niitä lainaan. Samalla hän rakentaa lepakkoluolansa ja taistelu rikollisuutta vastaan voi alkaa.

Voit valita puhuttuna kielet: Amazon.comista tilatussa versiossa: Englanti, ranska.

Tekstitykset tulevat kielillä:Englanti, ranska, espanja.

Kesto: 140 min. Valmistettu 2005

Alkuperäinen nimi: Batman begins

Kuvakoko: 4:3 FF. Kuva on täysin ruudun mittainen.

Valmistaja: Warner Bros Pictures.

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin hyvä. Siinä käytetyt tehosteet ovat loistavia. Ainoa, mikä jonkin verran häiritsee, että pompitaan vähän väliä jossain takautumissa. Tämän katsoo mielellään uudelleen.

Kieliarvostelu: Elokuvan englanti on hyvin erikoista ja välillä sanakirja on hyvin tiukoilla, eikä kaikkea jaksa kääntää. Suositellaan henkilölle, joka on erittäin sitkeä tai jolla on hyvä englanti hallussaan.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

www.batmanbegins.com

www.warnervideo.com

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/