Nalle Puh ja Möhköfantti

Puolen hehtaarin metsä näkee unta, kun yht' äkkiä kuuluu kamalia törähdyksiä. Koko puolen hehtaarin metsä herää outoihin törähdyksiin ja ihmettelemään outoja jälkiä. Päätetään perustaa retkikunta, jonka tarkoituksena on ottaa kiinni Möhköfantti. Valitettavasti Ruu on liian pieni ja siksi sitä ei oteta mukaan. Mutta Ruu perustaa oman retkikunnan ja lähtee seuraavana aamuna ensimmäisenä etsimään Möhköfanttia. Hän löytääkin sellaisen ja ottaa sen kiinni. Yhdessä he pitävät hauskaa ja Möhköfantti kertoo, kuinka kaikilla Möhköfanteilla on oma töräys, mutta hän ei ole vielä löytänyt sellaista. Yhdessä he leikkivät ja lähtevät takaisin Puolen hehtaarin metsään ja sattuu jotain kamalaa. Ruu täytyy pelastaa ja Möhköfantti löytää oman töräyksensä.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, ruotsi, suomi, islanti.

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, englanti kuulovammaisille, ruotsi, suomi, islanti.

Kesto: 65 min. Valmistettu 2005

Alkuperäinen nimi: Pooh's Heffalump Movie

Kuvakoko: 16:9. Kuva on melkein ruudun mittainen. Korjaantuu täysin Zoom2:lla. Piirretty elokuva.

Valmistaja: Disney

Elokuvan arviointi: Elokuva on loistava valinta niin lapsille, kuin aikuisillekin. Sen katsoo hyvin mielellään niin yksin, kuin lastenkin kanssa. Muutamassa kohdassa saa jopa nauraa ja pariin hellyttävään kohtaukseen kannattaa varata jotain nenäliinan tapaista. Katsoo hyvin mielellään uudelleen.

Kieliarvostelu:

Elokuvan kieli on erittäin helppoa englantia. Vain joissain kohdin piti katsoa joidenkin sanojen merkitys. Kuitenkaan sanakirjan selaamista ei ole niin paljoa, että se häiritsisi elokuvan katsomista. Osa "vaikeasta" englannista seuraa elokuvan mukana, joten kannattaa muistaa "vaikeita" sanoja. Elokuvaa suositellaan erityisesti henkilöille, jotka haluavat aloittaa elokuvien katsomisen englanniksi tekstitettynä.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

www.disney.fi

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/