Prinsessapäiväkirjat 2

Prinsessa Mia Thermopolis valmistuu yliopistosta ja hänet viedään samantien lentokentälle ja omaan lentokoneeseen. Perillä Mialla on 21-vuotisjuhlat, joissa hänen täytyy tanssia kaikkien varteenotettavien sulhasehdokkaiden kanssa. Kirjavasta joukosta löytyy yksi nuori mies, johon voisi hullaantua, mutta tuttavuus jää lyhyeksi. Seuraavana päivänä Mia lähtee tutustumaan palatsiin ja osuu salaiseen kammioon, josta on suora näkö- ja kuuloyhteys Parlamentin istuntoon. Varakreivi Mabrey ehdottaa uudeksi kuninkaaksi sukulaispoikaansa Lordi Devereauxia. Kuitenkin Mia on perimysjärjestyksessä ensimmäisenä, mutta lain mukaan hänen on ensin mentävä naimisiin voidakseen ottaa kruunu. Hänelle annetaan 30 päivää aikaa löytää sulhanen. Tässä häntä auttaa koko palatsi ja vastikään saapunut paras ystävä Lily. Sopiva sulhanen löytyykin pian ja nopeasti vietetään kihlajaisia. Valitettavasti varakreivi Mabrey ja Lordi Devereaux haluavat rypyttää rakkauden.

Saako prinsessa sulhasensa?

Saako Kuningatar oman rakkautensa?

Kuinka monta rakkausstooria oikein syntyy?

Miten käy valtakunnan?

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, italia, espanja

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, englanti kuulovammaisille, italia, espanja, ruotsi, norja, tanska, suomi, islanti, kreikka, romania, hvartski, slovenski, serbian, glarski? (Kotelo ei listaa kaikkia kieliä)

Kesto: 108 min. Valmistettu 2004. Romanttinen komedia

Alkuperäinen nimi: The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16.9. Kuvakoko häiritsee hieman, tosin Zoom2:lla saa hieman apua.

Valmistaja: Walt Disney

Elokuvan arviointi: Elokuva vaatii ehdottomasti, että on ensin nähnyt Prinsessapäiväkirjat 1:n. Elokuva on sen verran hyvä, että sen on mielellään katsonut jo kolmatta kertaa ja varmasti katsoo joskus myöhemmin neljännen kerran.

Naisille suositellaan Nessu nenäliinoja ja erittäin tunteellisille Nessu säästöpakkausta.

Kieliarvostelu: Elokuva ei sisällä niin paljoa erikoisia sanoja, kuin ensimmäinen osa. Kuitenkin jonkin verran saa sanakirjaa plärätä. Jos elokuva ei olisi osa 2, sitä voisi ehdottomasti suositella henkilöille, jotka ovat vasta aloittelemassa elokuvien seuraamista englanninkielisellä tekstityksellä.

Elokuva ensimmäinen osa Prinsessapäiväkirjat

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/