Kuolema saa odottaa

James Bond (Pierce Brosnan) saapuu vauhdikkaasti Pohjois-Koreaan, kaappaa helikopterin ja kasan timantteja ja käy De-militarisoidulla vyöhykkeellä kauppaamassa "höystämiään" timantteja korealaisille, kun hän jääkin kiinni. Eipä auta muu, kuin räjäyttää höystetyt timantit ja aloittaa takaa-ajo. Surmansa saa paha korealainen, mutta pahaksi onneksi isukki kenraali sattuu tulemaan juuri paikalle ja Bond joutuu vangiksi. Bond tajuaa tulleensa petetyksi. Kovien kuulustelujen jälkeen hänet vaihdetaan toiseen pahaan korealaiseen ja Bond joutuu englantilaisten tutkittavaksi. Hong Kongin rannikolla hän karkaa ja päätyy tuttuun hotelliin, jossa johtaja ymmärtää tilanteen. Bond saa vinkin, että kuubasta kannattaa etsiä sitä, mitä hän hakee. Samalla löytyy Ursula Andersin-omainen Jinx, jonka kanssa Bond pistää yhden parantolan sileäksi ja päätyy islantiin. Onkos aika pistää jäälinna sileeksi?

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, islanti. Levy 2 tekstitys jopa suomeksi. Ei kaikissa

Kesto: 2 h 7 min. Valmistettu 2002

Alkuperäinen nimi: Die another day

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16:9. Kuvakoko häiritsee jonkin verran. Tosin Zoom3:lla saa jonkin verran korjattua ja pitemmällä elokuvassa riittää Zoom2

Valmistaja: Metro Goldwyn Meyer

Elokuvan arviointi: James Bond-maiseen tapaan elokuva on loistava, vaikka sen on nähnytkin jo pariin otteeseen. Sen katsoo hyvin mielellään toiste uudelleen.

Kieliarvostelu: Elokuva sisältää paljon vaikeita sanoja, joita on pakko tarkistella sanakirjasta. Suositellaan edistyneemmälle henkilölle, joka katsoo elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

www.jamesbond.com

Jos haluat nauttia elokuvasta lisää, sinun kannattaa katsoa myös levy2. Joissain kohdin voit saada suomenkielisen tekstityksen, jolloin saat enemmän irti siitä, kuinka elokuva tehtiin tai mikä on digitaalinen sävytys.

Levyllä 2 myös Madonna ja Die another day

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/