Sinbad

Sinbad on merirosvo, joka haluaa rosvota lapsuudenystävältään Proteukselta "Rauhankirjan", mutta kuningatar Eris puuttuu asiaan ja pistää soppaan oman lusikkansa. Viimein kirja pääsee perille, mutta Eris muuntautuu Sinbadiksi ja varastaa kirjan. Sinbadia ollaan teloittamassa, mutta Proteus asettuu hänen tilalleen luottaen, että Sinbad hakee kirjan takaisin. Aikaa on 10 päivää. Sinbad lähtee laivallaan liikenteeseen ja suuntaa mieluummin muille maille, mutta Proteuksen morsian Marine on kätkeytynyt laivaan ja lahjoo Sinbadin hakemaan kirjaa. Kuningatar Eris ei oikein haluaisi luovuttaa kirjaa.

Voit valita puhuttuna kielet: Suomi, tanska, englanti, ruotsi

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, tanska, englanti, ruotsi

Kesto: 1h 23 min. Valmistettu 2003. Piirretty elokuva

Alkuperäinen nimi: Sinbad: The Legend of Seven seas.

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 1.85. Kuvakoko häiritsee todella pahasti, mutta Zoom3:lla saa paljon aikaan.

Valmistaja: Dreamworks Pictures

Elokuvan arviointi: Elokuva on hyvin tehty ja siinä riittää jännitystä koko perheelle. Varmaankin sen katsoo toisen kerran uusiksi. Ainoa, mikä jäi pahasti häiritsemään, että pyrkiikö elokuvan tekijä tarjoamaan ystävältä varastamisen arvoja lapsille, jotka ei vielä ymmärrä kunnolla oikean ja väärän eroa.

Kieliarvostelu: Elokuva sisältää lähes kokonaan helppoa englantia. Lukuunottamatta joitain kohtia, elokuvan englanninkielinen tekstitys tarjoaa lähestulkoon pelkkää vanhan opitun ymmärtämistä. Suositellaan erityisesti henkilöille, jotka haluavat aloittaa englanninkielisen tekstityksen lukemista.

Helpon englannnin takia, sen katsoo varmastikin uudelleen.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/