The Terminator - tuhoaja

Terminaattorilla, eli Arska Vatsanikkarilla eli Arnold Schwarzeneggerilla ei tälläkään kertaa tunnu housut pysyvän jalassa, vaan herra tupsahtaa nykyaikaan täysin Aatamin puvussa ja vähän ilmankin. (Jos naiset katsovat tarkkaan, voi yrittää vertailla omaan kultaansa). Samoihin aikoihin tupsahtaa nykyaikaan toinenkin kaveri täysin alasti ja hän kääntää samantien pultsarin ja yhden tavaratalon, saadakseen vaatetta päälleen. Terminaattori lähtee ostoksille ja pistää ensin matalaksi yhden aseliikkeen ja lähtee listimään ihmisiä, kuin hänellä olisi diili hautausurakoitsijan kanssa. Hän metsästää Sarah Connoria, mutta listii varmuuden vuoksi puhelinluettelosta kaikki mahdolliset Sarah Connorit ja muutaman ylimääräisenkin. Oikealle Sarah J. Connorille käy ilmi, että häntä tässä ollaan listimässä ja luulee, että samainen kaveri, jonka pitäisi suojella häntä, olisikin häntä tullut tappamaan. Virhe korjaantuu, mutta kestää hieman aikaa, ennenkuin hän tajuaa oikean laidan. Terminaattori on tullut tappamaan Sarahia. Kyle yrittää tolkuttaa Sarahille, kuinka hän olisi tulevan kansallissankarin äiti ja suuri sankari itsekin.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti

Tekstitykset tulevat kielillä: Englanti, englanti kuulovammaisille, hollanti, ruotsi, suomi, norja, tanska, portugal, puola, kreikka, unkari (magyar), heprea.

Kesto: 1h 43 min. Valmistettu 1984

Alkuperäinen nimi: The Terminator

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16:9. Kuvakokoa saa rukattua Zoom2:lla koko ruudun mittaiseksi.

Valmistaja: MGM

Elokuvan arviointi: Sen verran hyvä, että sen katsoo kerran läpi. Toista kertaa ei himoita nähdä Arska Vatsanikkaria ilman kalsareita.

Kieliarvostelu: Elokuvassa on aika vähän erikoisia englanninkielisiä sanoja. Tosin nekin vähät on yleensä niputettu. Soveltuu hyvin sellaiselle henkilölle, joka aloittelee elokuvien seuraamista englanninkielisellä tekstityksellä.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/