Big trouble

Kaikki alkoi siitä, kun Puggy tykkäs niin kovasti Fritoseista, että hän siksi tuli Miamiin, jonne tuli myöskin kaksi tappajaa. Puggy meni yhteen kapakkaan ottamaan oluen ja pussin Fritoseja ja kaksi kriminaalia ryösti hänen vaihtorahat. Puggy sai mahdollisuuden tienata muutaman dollarin kantamalla kapakkaan yhden kantamuksen ja seuraavalle päivälle löytyi hommia. Kuitenkin ne kaksi tappajaa olivat menneet yhden talon luokse ampumaan Arthuria, mutta Elliotin poika oli kaverinsa kanssa mennyt ruikkimaan vettä Arthurin tytön päälle ja samalla tappajat ampuivat Arthurin telkkarin muusiksi. Loppujen lopuksi se kantamus oli erittäin voimakas pommi ja kun ne kriminaalit vielä halusi viedä se Hawaijille, niin johan riitti puuhaa ja sekoilua. Jos tästä sekopäisestä selityksestä ei ollut mitään tolkkua, niin ei siitä tule kummemmaksi katsoessaan elokuvaakaan, joka on kunnon sekoilupätkä. Meneehän Arthurkin sekaisin, kun rupikonna sylkäisee oikein kunnon smäidät hänen päälleen ja Arthur luulee koirallaan olevan vaimonsa kasvot.

Voit valita puhuttuna kielet:Englanti, espanja.

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, espanja, islanti, portugal, bulgaria, eesti.

Kesto: 82 min. Valmistettu 2002

Alkuperäinen nimi: Big Trouble

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16:9. Kuvakoon saa rukattua täysimittaiseksi Zoom2:lla. Ylipäätään se ei häiritse, paitsi silloin, kun Zoomaus peittää pommin kellon.

Valmistaja: Touchstone Pictures

Elokuvan arviointi: Ensimmäisellä katsomisella ja alkumetreillä elokuva tuntuu niin sekavalta, ettei siitä ota mitään tolkkua, mutta kun elokuvaa seuraa eteenpäin, saa välillä nauraa oikein kunnolla ja sen katsoo mielellään joskus toiste uudelleen. Suositellaan kaikille, jotka pitävät sekavista sekoiluista sekavissa olosuhteissa sekavassa seurassa. Sekavaa iltaa. ;-)

Kieliarvostelu: Elokuva sisältää kohtuullisen määrän vaikeita englanninkielisiä sanoja. Elokuvaa suositellaan hieman edistyneille englanninkielisellä tekstityksellä elokuvia katsoville.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/