Keksejä ja konnia

Ray on tyhmä rikollinen, jolla on huippuidea, mutta hän tarvitsee 6.000 dollaria. Vaimolla olisi, mutta kun ei suostu antamaan. Siis rahaa. Viimein vaimo heltyy ja antaa. Siis rahaa. Suunnitelmana on perustaa keksikauppa lähelle pankkia ja kaivaa tunneli ja ryöstää se. Valitettavasti vain keksikaupalla menee liian hyvin ja siksi on palkattava lisää työvoimaa. Kauppaan palkataan puolipäivätyhmä serkkutyttö, joka hölöttää kaiken ja vähän lisääkin väärille ihmisille. Keikkaan tulee mukaan uusi ihminen, nimittäin poliisi, jolla on hyviä tuttuja, jotka voivat auttaa keksibisneksessä, kun ei tunnu ryöstäminenkään onnistuvan. Vuoden päästä keksibisnes on lyönyt niin leiville, ettei mitään rajaa. Kuitenkaan raha ei tunnu tuovan onnea, eikä sivistystä. Kumpikin on niin tyhmiä, etteivät osaa edes keskustella mistään asiasta ja siihen tarvitaan Davidin apua, mutta miten käy onnen?

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, ruotsi

Kesto: 1h 34 min. Valmistettu 2003

Alkuperäinen nimi: Small time crooks

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16:9. Kuvakoko häiritsee todella pahasti ja kun elokuvakin on mikä on, harmittaa vietävästi. Edes Zoom2:lla ei saa mitään apua. Jossain vaiheessa filmi venähtää jonkin verran ylä- ja alapuolelle.

Valmistaja: Sweetland films

Elokuvan arviointi: Elokuva on todella tyhmä ja henkilöt on niin tyhmiä, että ihan naurattaa. Katsoo täytteenä, jos ei toiselta kanavalta tule mitään järkevää. Ei jaksa katsoa uudelleen.

Kieliarvostelu: Upeasti kirjoitettu suomenkieli. Ei jaksettu katsoa Pakkåruåtsilla.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/