Sivulliset uhrit

Palomies Gordy Brewerin (Arnold Schwarzenegger) pitäisi tavata vaimonsa ja poikansa, mutta osuu vastakkain miehen kanssa, joka terroriteollaan tappaa Gordyn perheen. Gordy ei tykkää hyvää ja lähtee kolumbiaan kostonretkelle. Hän haluaa tappaa El Lobon (Susi) ja osuu keskelle huumebisnestä. Gordy käväisee vankilassa ja pääsee pakoon lähtien metsästämään El Loboa. Juuri kun hän on saamassa miehen, hän huomaa naisen ja pojan. Gordy haluaa suojella heitä ja joutuu itse kiinni. El Lobolla on vielä yksi paikka, minne hän on tekemässä terrori-iskun ja hän pääsee karkuun. Gordy vie naisen ja pojan tunnistamaan paikan, johon isku on odotettavissa.

Voit valita puhuttuna kielet: Englanti, Espanja, italia

Tekstitykset tulevat kielillä: Suomi, englanti, espanja, hollanti, ruotsi, Norja, tanska, portugali, Heprea, puola, kreikka, tsekki, turkki, unkari, islanti, kroatia, italia, romania, bulgaria, arabia.

Kesto: 105 min. Valmistettu 2001

Alkuperäinen nimi: Collateral Damages

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16:9. Kuvakoko häiritsee jonkin verran.

Valmistaja: Warner Bros. Pictures

Elokuvan arviointi: Elokuva on erittäin vauhdikas, eikä jääkaapille pääse muuta kuin keskeyttämällä DVD. Pakko sanoa, että elokuva on hyvä. Sen voisi ehkä joskus katsoa uudelleen. Kaikkein hämmästyttävintä on, että Arnold Schwarzeneggerillakin pysyy housut jalassa koko leffan ajan.

Kieliarvostelu: Elokuvassa oli yllättävän vähän vaikeita englanninkielisiä sanoja. Näin ollen elokuva oli hyvin nautittava. Soveltuu erittäin hyvin sellaiselle henkilölle, joka on aloittelemassa elokuvien katsomista englanniksi tekstitettynä.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/