SpyGame

CIA:n agentti Nathan Muir (Robert Redford) on jäämässä eläkkeelle. Viimeisenä päivänä kiinassa jää kiinni hänen itse löytämänsä agentti Bishop (Brad Pitt), ei Muir voi jäädä rauhassa eläkkeelle, ennen kuin Bishop on saatu turvassa kotiin. CIA:n johdolla on erilainen näkemys asiasta ja agentin pelastamisesta ja näyttää siltä, että Bishop teloitetaan aamulla klo 08:00. Olisi mahdollista pyytää Presidenttiä tunnustamaan Bishop agentiksi ja pyytää vaihtoa, mutta mitä tekee CIA:n johto? Hylkää yhden parhaista agenteistaan? Muir kertoo johdolle arvanneensa syyn, miksi Bishop on kiinassa ja kertoo taustaa. Mutta meneekö koko ilta ja yö vain lässyttämiseksi? Mitä tekee Muir? Istuuko hän kaikessa rauhassa ja suunnittelee alati soittelevan "vaimonsa" kanssa vain "päivällistä ulkona"?

Voit valita puhuttuna kielet: Vain englanti, ei voi valita muuta.

Tekstitykset tulevat kielillä: Tanska, suomi, norja, ruotsi.

Kesto: 2h 1 min. Valmistettu 2001

Alkuperäinen nimi: Spy Game

Halpahallielokuva: Kuvakoko: 16:9. Kuvakoko häiritsee todella pahasti. Zoom2:lla saa parannusta asiaan. Elokuvan jännitys korvaa myös hieman asiaa.

Valmistaja: Universal pictures and Blacon pictures

Elokuvan arviointi: Alussa elokuva tuntuu yhtä jännittävältä, kuin Marttakerhon sieniretki maaliskuussa, mutta joka minuutti elokuva imee katsojansa mukaansa. Jännitys säilyy ehdottomasti viimeisille sekunneille asti ja vielä lopputekstin aikana jää miettimään, että tapahtuisikohan vielä jotain.

Ehdottomasti katsomisen arvoinen ja sisältää raudanlujaa jännitystä. Tämän elokuvan haluaa katsoa mahdollisimman pian uudelleen.

Kieliarvostelu: Valitettavasti elokuvasta ei saanut englanninkielistä tekstitystä ulos, joten tyydyttiin ensimmäiseen kotimaiseen kieleen.

Elokuvaan liittyvät weppisivut:

www.egmont-enterteinment.fi

Tilaa uutuusleffa

www.jahuu.fi/filmit/

www.jahuu.fi/